Публикувана на 28-Aug-2013

Тонин 3*

 

Местоположение на Хотел Тонин - Добринище: Добринище е най-младият град в България. Града отстои на 6км югоизточно от Банско, край автомобилния път Разлог - Гоце Делчев. Добринище е крайна гара на теснолинейната ЖП линия от гр.Септември. Градът се намира на 850м надморска височина, разположен е в североизточното подножие на Северен Пирин, в Разложката котловина. Землището на гр. Добринище е богато на минерални извори. През самият град минава река Десилица и нейният приток р. Валявица. В по-ниската част на планината има пешеходни маршрути идеални за разходката. 

Настаняване в хотела: Хотелът предлага настаняване в 3 двойни, 5 тройни стаи и 3 апартамента. Всички помещения имат телевизор и самостоятелен санитарен възел. Две от стаите нямат тераси. През зимният сезон хотелът се отоплява с локално парно отопление. 

Хранене в хотела: На разположение на гостите на хотел Тонин е разделена на две нива механа, предлагаща общо 100 места, както и лятна градина с басейн, шезлонги и чадъри със 100 места. На гостите се предлага богато меню с национална и местна кухня - баници, тутманици, барбекю и специалитети на жар.

Допълнителни услуги: Хотелът предлага на своите гости още: ски гардероб, ски учител, транспорт, екскурзии и пикници в планината.

Спорт и развлечения: В района има чудесни условия за ски, оф роуд, лов, риболов, туризъм и мотопреходи.

 

 

Топ Оферти

Изпрати Запитване

Контактни Данни

Име и Фамилия*
Телефон*
E-mail*

Вашето Съобщение*


изпрати