Публикувана на 13-Jan-2020

С осмомартенско настроение във  Виена с полет от Варна

 

05.03 - 08.03.2020

 

4 дни / 3 нощувки

 

 

 

ПРОМО  цена от 329 евро/ 644 лева

 

 На човек в двойна стая на база нощувка със закуска с директен полет от Варна

 

от 315 евро/615 лева на човек в тройна стая

 

 

Цената включва:

  • Самолетен билет Варна- Виена-Варна с летищни такси; с вкл.ръчен багаж с р/ри:40х30х20см;
  • 3 нощувки на база нощувка със закуска в избрания хотел 3*/4* ;
  • трансфери  летище – хотел – летище;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро/с Assistance/;

 

Цената НЕ включва:

  • Багаж за чекиране /заплаща се по желание в зависимост от теглото - 10/ 20/32 кг;
  • Екскурзии по желание според програмата;
  • Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.;
  • Местата в самолета се разпределят автоматично от авиокомпанията и не гарантираме за определени места. Може да направите своя избор предварително срещу доплащане, за да си гарантирате съседни седалки в полета.

 

Информация за полета:

05 март 2020             Варна– Виена 14:05 – 14:55 (W6 4521)

08 март 2020             Виена – Варна 15:25 – 18:10 (W6 4522)

 

 

Примерна програма:

 

Първи ден - 05.03.2020

Излитане от Варна в 14:05 часа; пристигане във Виена в 14:55ч. Трансфер до избрания хотел и настаняване. Свободно време за вечеря и  разходка в центъра на Виена.

 

Втори ден - 06.03.2020

Закуска.  Свободно време за пешеходна разходка на историческия център на Виена - Операта, където се правят около 300 изпълнения на година, двореца Хофбург - бившата зимна резиденция на Хабсбургите, Парламента със статуята и фонтана на Атина, Кметството- седалището на кмета, и на градския съвет, катедралата „Свети Стефан“, площада Грабен с колоната на Чумата и елегантната улица Колмаркт със сладкарницата Демел, където можете да се насладите на ароматното виенско кафе и торта Сахер. Време за обяд. Следобед – възможност за посещение на Двореца Белведере - бароков комплекс, построен от принц Юджин от Савой, входът в Белведере е по избор и се заплаща на място-14 евро за Горно Белведере, където са картините на Климт. Дворецът се състои от две части – Горен и Долен Белведере. И двете части са построени от Йохан Лукас фон Хилдебранд – един от най – важните австрийски архитекти. Там е изложена известната "Целувка" на Густав Климт.   Нощувка.

Пешеходна обиколка  на Виена с професионален  гид на български език – доплащане: 30 евро на човек при група от мин. 6 души.

 

Трети ден - 07.03.2020

Закуска. Възможност за посещение на двореца Шьонбрун - лятната резиденция на Хабсбургите , разглеждане на парка и зоологическата градина на Шьонбрун. Tам се намира най-старата в света и единствена барокова зоологическа градина. Или за желаещите – посещение на Пратера. Нощувка.

Двореца  Шьонбрун  доплащане – 40,-евро на човек c екскурзовод на български език и вход в двореца при група от мин 6 човека – без включен  градски транспорт.

 

Четвърти ден - 08.03.2020

Закуска. Свободно време. Следобед-трансфер  хотел  за летище. Полет от Виена за Варна в 15:25ч – кацане в 18:10ч.

 

Заб.*  Програмата е предварителна и е възможна да претърпи промяна.

 

Условия за записване:

Цената на пакета се препотвърждава със самолетната резервация.

 

Резервации: Записването  за пътуване става  в писмен вид с необходимата информация за туристите (трите имена по задграничен паспорт/лична карта (моля посочвайте типа документ), изписани на латиница, ЕГН и No и валидност на паспорт/лична карта) . Резервацията  се счита за напълно потвърдена след заплащане на депозит в размер на 50% от цената.

 

Необходими документи: 

- лична карта или задграничен паспорт

- За деца до 18 г., придружавани от близък  или  само от един родител се изисква нотариално заверено пълномощно от родителите или непътуващия родител (+копие от пълномощното) за пътуване на детето в чужбина. В случай, че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него

 

Плащане: Остатъкът до пълната сума трябва да се внесе не по-късно от 30 дни преди датата на заминаване. В противен случай резервацията се смята за анулирана и се дължи неустойка както следва:

  • под 30 дни преди датата на отпътуване неустойка 100% от пакетната цена на човек;

от момента на потвърждение на резервацията до 30 дни преди датата на отпътуване неустойка 50% от пакетната цена на човек.         

 

Рекламации: Рекламации относно организацията и провеждането на пътуванията се представят в писмен вид в срок до 7 дни след края на пътуването.

 

 

 

 

 

 

ab

Топ Оферти

Изпрати Запитване

Контактни Данни

Име и Фамилия*
Телефон*
E-mail*

Вашето Съобщение*


изпрати