Публикувана на 13-Jul-2017

 

Карибски острови и Сейнт Мартен

Круиз Pullmantur - 8 дни / 7 нощувки

 

Дати:

28 октомври и 11, 25 ноември 2017 г.

6, 20 януари ; 3, 17 февруари ; 3, 17, 31 март 2018 г.

             КОРАА

             Ден 1. Санто Доминго, Доминиканска република

             Ден 2. Плаване

             Ден 3. Бакстер  (Сейнт Китс и Невис)

             Ден 4. Филипсбург, Сейнт Мартен

             Ден 5. Сейнт Джонс, Антигуа

             Ден 6. Кастри, Сейнт Лусия

             Ден 7. Плаване

             Ден 8. Санто Доминго, Доминиканска република

 Цена на човек в двойна кабина: 1089 €

KKKRUIIZ

Пакетната цена включва:

  • 7 нощувки - All Inslusive

  • Самолетни билети  Европа – Санто Доминго – Европа

  • Трансфери Летище – Круиз – Летище

Пакетната цена не включва:

  • Самолет София – Европа – София

  • Пристанищни такси и бакшиши € 308.00

  • Лични разходи

  • Застраховка

Възможни са промени на цените в зависимост от датите на тръгване и наличните свободни вътрешни кабини.

     ККК

 

                         

 ПРОГРАМА

Ден 1 - Пристигане на летището в град Санто Доминго, посрещане от наш представител. Трансфер до пристанището за качване на борда на круиза.

  Доминиканската република е една от най-предпочитаните туристически дестинации днес и тази слава тя дължи преди всичко на прекрасната си природа. Санто Доминго е разположен на южното крайбрежие на страната и привлича с красиви  стари църкви в стил платереск (типичен испански стил от ранния Ренесанс, характеризиращ се с богато украсени фасади). Катедралата в столицата – (XVI век) е една от най-старите съществуващи църкви в Новия свят. Заслужава си да бъдат посетени и други църкви като например „Санта Барбара“. Едни от най-важните исторически сгради са крепостта Осама с нейната Торе де Хоменахе (Възпоменателната кула), построеният в периода между 1511 и 1516 г. дворец Алкасар де Колон, колониалният музей „Музео де лас Касас Реалес“ и Пантеон Насионал (Национален Пантеон).

Ден 2 - Плаване - Насладете се на пътешествието си, като се включите в безбройните забавления на борда на кораба.

Ден 3 - Бастер  (Сейнт Китс и Невис) – Обгърнати от облаци планински върхове, остатъци от тропически гори и полета захарна тръстика характеризират облика на двата острова. Старинните градове на Бастер и Чарлстаун са едни от най-добре запазените на Наветрените острови. От колониалната епоха са съхранени великолепни господарски къщи и вили, както и крепости. По принцип се смята , че Сейнт Китс е по-оживеният от двата острова, тук се усеща истинският вкус на живота. Пазарите са по-пъстри, музикалните фестивали – по-шумни, карнавалът – по-карибски. Повечето сгради на столицата са в британски стил. В близост до града се намират и скални рисунки на коренното население.

Невис е рай за гмуркачите. Столицата Чарлстаун е ведро малко градче с улични пазари, дървени постройки и сенчести градини. Плажовете на Уайт Бей примамват еднакво силно почиващи и водни спортисти.

Ден 4 - Филипсбург, Сейнт Мартен – Сейнт Мартен с главния си град Филипсбург примамва с предимствата на повечето карибски острови: плаж, слънце и кристално море. Тук преобладават кратерите на угаснали вулкани и богата растителност.

Туристите се радват на изобилие от красива колониална архитектура и музеи. Водолазите, ветроходците, сърфистите и риболовците обожават идеалните условия за спорта си. Природолюбителите се наслаждават на изобилие и великолепие от тропическа растителност и разнообразие на птици.

Ден 5Сейнт Джонс, Антигуа – Дългите бели плажове, колониалната архитектура, добрите възможности за пазаруване и активният нощен живот правят Антигуа добра дестинация за почиващите. Неразделна част от градския пейзаж на Сент Джон е импозантната катедрала (1834). Други забележителности са останките от построената през 1703 г. крепост Форт Джеймс и Националният музей. Пристанищният квартал има типично карибска атмосфера. Антигуа е известна както с многобройните възможности за практикуване на водни спортове, така и с многобройните си плажове с фин бял пясък.

Ден 6 - Кастри, Сейнт Лусия – Антилският остров се смята за един от най-разнообразните в Карибския басейн. От няколко години се развива и екотуризмът. Някой места, близки до брега, са особено подходящи за наблюдение на китове. Водата край бреговете е идеална за ветроходство и сърфинг заради постоянно духащия пасат.

   В северната част на Сейнт Лусия се намира националният парк „Пиджън Айлънд“. На югозапад се издигат двата Питона. Кратерното поле Сълфър Спрингс е може би единственият вулкан в света, в който може да се влезе (Drive-In-Vulkan). Гъста мрежа от пътеки е изградена на острова. Рай за гмуркачите е заливът Суфриер с кристално чистата си вода. В приказно построените градини „Даймънд Гардънс“ цъфти великолепна тропическа растителност с много орхидеи. 

Ден 7 - Плаване - Насладете се на пътешествието си, като се включите в безбройните забавления на борда на кораба.

Ден 8 – Санто Доминго – Пристигане в пристанището, слизане от круиза  и трансфер до Международното летище на град Санто Доминго, за качване на борда на самолет за обратния полет.

 

 

КОРАББББ КОРРРА

* Цената може да бъде променена до момента на резервацията

* Маршрутът подлежи на промяна, в зависимост от деня на круиза

Възможни са промени на цените в зависимост от датите на тръгване и наличните свободни вътрешни кабини.

 

kroatrvl

 

Топ Оферти

Изпрати Запитване

Контактни Данни

Име и Фамилия*
Телефон*
E-mail*

Вашето Съобщение*


изпрати